2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Karniyarik

Lezzetli bir karniyarik tarifi :)

Malzemeler
  • 6 patlıcan
  • 300 g kıyma
  • 2 orta boy soğan
  • 1 domates
  • Maydanoz
  • Salça
  • Tuz, karabiber
  • Sıvıyağ

Üzerine

  • 1 domates
  • 4-5 adet sivri biber
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı salça

Yapilisi

  1. Patlıcanlar alacalı soyulup ortası kesilip tuzlu suda bekletilir. Yıkadıktan sonra kızartılır.

  2. Bu arada diğer malzemelerle karnıyarığın iç malzemesi hazırlanır.


  3. Kızartılan patlıcanlar fırın tepsisine yerleştirilir, kıyma harcı ile içleri doldurulur.


  4. Her birinin üzerine domates ve biber dilimi yerleştirilir.


  5. 1 su bardağı su ile 1 tatlı kaşığı salça sulandırılıp tepsiye dökülür.


  6. Domates ve biberler kızarana kadar fırında pişirilir.


Afiyet olsun

Diger resimli yemek yariflerini okumak isterseniz Anne Kedi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics