Malzemeler
- 100 g tereyağ (oda sıcaklığında)
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yumurta (oda sıcaklığında)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun rendesi
- ½ su bardağı süt
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- ½ su bardağı hindistan cevizi1.
Yapilisi:
1.Tereyağ, şeker ve limon kabuğu rendesi mikserla çırpılır.
2. Yumurtalar eklenir, çırpılır.
3. Süt eklenir çırpılır.
4. Limon suyu eklenir, çırpılır.
5. Hindistan cevizi rendesi, elenmiş un, kabartma tozu eklenir, karıştırılır.
6. 170 dereceye ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirilir.
Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder
2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar