2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Açma

Malzemeler:
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt ılık
1 pk yaş maya
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
5 su bardağı un
1 yumurta akı


Yapılışı:Unu koyun ve havuz açın mayayı, sütü ,yağı ve yumurta akını koy.Yavaş yavaş yoğurun.Hamuru dinlendirin.Dinlenen hamura şekil verirken içine margarin sürerek şekil verin.Bu sayede açmalarınız katkat bir görüntüye sahip olacaktır.200 derece fırında ,üstüne yumurta sarısı sürerek pirişirin. Bu Oktay Usta geçen programında yapmıştı bu açmayı bende denedim sizde deneyin. Oktay Usata’nın tarifleri çok güzel ve uygulaması kolay tarifler.Afiyet olsun…

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics