2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Sultan Mahmut Çorbası

Malzemeler:
1 adet havuç
1 adet soğan
1adet kabak
1 adet patates
1 adet kereviz
1 çay bardağı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı sıvı yağ
5 su bardağı su
Tuz, nane

Yapılışı:Havuç,kabak,patates kereviz küp küp doğranır.Soğan biraz kavrulur sırayla diğer malzemeler kavrulur.Su tuz ve nane ilave edilir ve pişilir. Kerevizin çorbanıza farklı bir lezzet kattığını göreceksiniz ..Bu tarif Oktay usta yemek tarifi kolay ve lezzetli sizde deneyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics