2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye
Posted on Haz 22, 2007 under Sebze Yemekleri | yorum Yok
Malzemeler:
1 kg taze fasulye
2-3 domates rendesi veya doğranmış
3 küp şeker ve tuz
2 soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
1 su bardağı sıcak su
1 ,5 çay bardağı zeytinyağı

Yapılışı:1 kg taze fasulye temizlenip yıkanır.Yemeğimizi düdüklü tencerede pişireceğiz.En alta taze fasulye sonra soğan ,domatesi, salçayı, suyu ,tuzu şekeri koyalım. Kısık ateşete 20-25 dk pişirelim.Afiyet olsun…

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics