2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Başemel Sosu

Malzemeler:
2 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yemek kaşığı un
2,5 su bardağı süt
tuz

Yapılışı: Sıvıyağ bir tencereye konur .Unu ilave ederek biraz kavrulur.Sonra süt ve tuz ilave edilir. Karıştırmaya devam edilir.Koyulaşıncaya kadar pişirilir.Bu sosu birçok sebze yemeklerinde ve makarnalarınızda kullanabilirsiniz. Eğer farklı lezzetler sunmak isterseniz sosunu arzu ettiğiniz baratlarla katarak sosunuzla özel bir damak tadı oluşturabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics