2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Pratik Mantı

Malzemeler:
4 adet yufka
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Kızartmak için sıvı yağ
Nane ve pulbiber

Yapılışı:YUfkayı ikiye bölün üzerine su sürün.Ve sıkıca rulo şeklinde sarın.Bu işlemi diğer yufkalarda tekrar edin. Sardığımız yufkaları no frost da 1 saat bekletin.Dolaptan çıkardıktan sonra kuşbaşı(küp küp ) doğrayın.Kızgın yağda kızartın.Kızartığınız yufkaların Üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün.Nane ve pulbiber serperek servis edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics