2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Kırma Böreği(Göçmen usulü)

Malzemeler:
6 adet yufka
3 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı sıvıyağ
2 tutam karbonat
1 yumurta
tuz


Yapılışı:Yufkalar 10 cm lik şeritler halinde kesilir.Herbir şeridi akerdion gibi büzerek tepsiye diziyoruz.Üzerine yoğurt ,tuz ve yumurta karışımını süreriz.Sıvıyağı da üzerine gezdiririz. Kızarmasına yardımcı olması için 2 tutam karbonatı serperek fırına veririz.180 derece fırında üstü kızarana kadar pişiririz.Sıcak servis ederek afiyetle yiyoruz

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics