2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Soğan Çorbası

Malzemeler:
2 ½ lt et suyu (10 bardak)
3-4 adet sogan
2 yemek kasigi tereyağı veya margarin
2 yemek kaşığı un
Terbiyesi:
2 yumurta sarısı
1/2 lt süt (2 bardak)


Yapılışı:Soğanları ayıklayıp ortadan ikiye keserek ince yarim halkalar halinde doğrayın.Tereyağla beraber biraz kavurun. Un katıp 2-3 dakika karıştırın. Et suyu koyup 30 dakika yavas yavas kaynatın.Çırpılmış yumurtayı katarak bir iki taşım kaynatıp ateşten indirin.Üzerine rendelenmiş kaşar serperek servis edin.Afiyet olsun…

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics