2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Üzüm Reçeli

Malzemeler:
1 kg çekirdeksiz üzüm
1/2 kg şeker
2 su bardağı su
1 adet limon suyu


Yapılışı:Su ve seker bir tencereye konur.Şurup hazırlanır.şurup kıvamını bulunca üzümler içine atılır.Üzümler pişine kadar kadar kaynatılır.Kıvamı nı alan reçele limon suyu eklenir bir taşım kaynatılır.Ve sonra kuru ve temiz bir kavanoza boşaltın. Serin yerde muhaza edin.Afiyet olsun…

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics