2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

EKMEK SUFLESİ

MALZEMELER:

-1 tost ekmeği (dilimlenmiş)

-3 yumurta

-Yarım litre süt

-Yarım su bardağı erimiş yağ

-4- 5 çorba kaşığı rende kaşar

-1 çay kaşığı tuz-karabiber

YAPILIŞI

1- Yumurta, yağ, süt, tuz, karabiber iyice karıştırılır.

2- Ateşe dayanıklı dikdörtgen bir kap yağlanır. Bir sıra ekmek dilimi dizilir. Sütlü karışım kaşık kaşık dökülür, kaşar serpilir.

3- Ekmek ve sütlü karışım kat kat yerleştirilir. En üste bolca kaşar serpilip fırınlanır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics