2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

KOLAY BÖREK

MALZEMELER:

-2 su bardağı yoğurt

-3 yumurta

-1 çay kaşığı kabartma tozu

-Küçük bir kalıp beyaz peynir

-2- 3 çay kaşığı tuz

-Aldığı kadar un

-Kızartmak için ayçiçek veya zeytinyağ (2 su bardağı)

YAPILIŞI:

1- Rendelenmiş peynir, yoğurt, yumurta, tuz ve kabartma tozu karıştırılır.

2- Aldığı kadar elenmiş un ile çok yumuşak bir hamur yapılır.

3- Bolca unlanıp 1 cm. kalınlığında açılır. Üç parmak genişliğinde karelere kesilir.

4- Kızgın yağda hafif sallanarak kızartılır. Fazla yağı çekmesi için kağıt üzerine çıkarılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics