2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

TUZLU ÇUBUK

MALZEMELER:

-4- 5 su bardağı un

-1 büyük paket margarin (yumuşak, 250 gr.)

-4 kaşık yoğurt

-2 yumurta (1 tanesi üzerine sürmek için ayrılacaktır)

-Susam, çörekotu

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Un elenir. Ortasına yağ, yoğurt, tuz, yumurta konup yoğrulur.

2- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Yuvarlanarak ince çubuklar yapılır. Birbirine dolanıp tepsiye dizilir.

3- Üzerine yumurta sarısı sürülüp susam çörek otu serpilir. Orta hararetli fırında pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics