2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

YAĞLI SİMİT

MALZEMELER:

-4,5 su bardağı un

-1 büyük paket margarin (yumuşak, 250 gr.)

-1 tatlı kaşığı yaş bira mayası

-1 tatlı kaşığı şeker

-Bir kahve fincanı süt

-3 yumurta (1 tanesi üzeri için)

-Susam, çörekotu

-3 kahve kaşığı tuz

YAPILIŞI:

1- Un elenir. Ortası açılıp şekerli sütle ezilmiş bira mayası, yağ, yumurta, tuz konup yoğrulur.

2- Üzeri örtülü olarak ılık bir yerde mayalandırılır.

3- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır. Küçük simitler yapılır. Yumurta sarısı sürülüp susam, çörekotu serpilir.

4- Tepsiye dizilip orta hararetli fırında pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics