2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

UN KURABİYESİ

MALZEMELER:

-1 su bardağı erinmiş yemeklik margarin

-1 su bardağı pudra şeker

-2,5- 3 su bardağı un

-Yarım paket vanilya

-1 çay kaşığı kabartma tozu

YAPILIŞI:

1- Porselen veya cam bir kasede yağ ile pudra şeker iyice karıştırılıp krem haline getirilir.

2- Elenmiş un, vanilya, kabartma tozu konup, sertçe bir hamur yapılır.

3- Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılıp yuvarlanır. Tepsiye dizilip orta hararetli fırında beyaz olarak pişirilir.

4- Sıcakken üzerine vanilyalı pudra şeker elenir.

5- Kurabiyeler ertesi güne kadar bekletilirse daha iyi olur.

Not: Kurabiyeleri pişirmeden, üzerine kabuğu çıkarılmış yarım badem yapıştırabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics