2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

HİNDİSTAN CEVİZLİ BEZE

MALZEMELER:

-3 yumurta akı

-4 kahve fincanı şeker

-1 su bardağı hindistan cevizi rendesi

-1 çorba kaşığı patates nişastası

-Yarım paket vanilya

-1 tatlı kaşığı sirke

YAPILIŞI:

1- Yumurta akları şeker ile bakır bir kapta çarpılarak kar haline getirilir. (Damlaların şekilleri kaybolmaması gerekir.) Sirke konur, biraz daha çarpılır.

2- Nişasta, vanilya ve hindistan cevizi rendesi ilave edilip kaşıkla karıştırılır.

3- Parşömen kağıdı yayılmış tepsiye kaşıkla kümeler halinde konur.

4- Hafif hararetli fırında kurutarak uzun süre pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics