2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

HOPPA PUDİNG

(Fırınsız)

MALZEMELER:

-1 su bardağı kırık bisküvi

-1 küçük paket margarin (yumuşak, 125 gr.)

-Yarım su bardağı pudra şeker

-2 yumurta

-2 su bardağı fazla suyu alınmış meyve (sertleri pişirilir)

-3- 4 çorba kaşığı dövülmüş fındık veya ceviz

YAPILIŞI:

1- Bisküvi kırıntılarının yarısı kalıba yerleştirilir.

2- Yağ ile şeker karıştırarak krem haline getirilir. Yumurta sarıları ilave edilir.

3- Yumurta akları çarpılıp kar haline getirilir. Buna, yumurta sarıları karıştırılmış şekerli yağ, doğranmış meyveler, dövülmüş fındık konup karıştırılır. Kalıba boşaltılıp yayılır.

4- Kalan bisküvi kırıkları, üzerine konup bastırılır. Bir gece veya 4- 5 saat buzlukta bekletilir.

5- Dilimlenip tabağa alınır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics