2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

HÖŞMERİM

MALZEMELER:

-Yarım kg. taze tuzsuz peynir (veya suyu süzülmüş süt kesiği)

-2 çorba kaşığı un

-1 su bardağı şeker

YAPILIŞI:

1- Çatalla ezilmiş peynir veya süt kesiği hafif ateşte karıştırarak eritilir.

2- Un bir tencerede ve hafif ateşte karıştırarak çok açık pembe kavrulur.

3- Erimiş peynire, kavrulmuş un, şeker ilave edilip karıştıra karıştıra yağı çıkıncaya kadar pişirilir.

4- Ateşten alınıp 10 dakika kadar kapak kapalı olarak dinlendirilir.

5- Dilimlenerek tabağa alınır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics