2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

MAMZANA

MALZEMELER:

-6 patlıcan

-3 domates

-4- 5 sivri biber

-1 demet maydanoz

-750 gr. yoğurt

-3 diş sarımsak

-2 kaşık yağ

-1 çay kaşığı kırmızı biber

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Patlıcanlar ucundan başlanarak ocakta çevire çevire közlenir.

2- Kabuklar soyulup incecik kıyılır.

3- Domates, biber ve maydanoz küçük doğranıp patlıcanlara katılır. Tuz atılır.

4- Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüp, kırmızı biberli yağ gezdirilir.

KISA BİLGİ:

Çaydaki tanen, yiyeceklerdeki denir. birleşiklerinin kullanılmasını engelliyor. Onun için yemekten hemen sonra çay iç memelidir. Aksi halde anemiye kadar giden kansızlık olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics