2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

MEYVE SALATASI

MALZEMELER:

-Yarım kutu şeftali konserve

-7 muz

-3- 4 elma

-2 portakal

-2- 3 mandalin

-1 su bardağı çekirdeksiz üzüm (taze)

-1 paket vanilya

-Yarım su bardağı pudra şeker

-4 çorba kaşığı muz likörü

-2 çorba kaşığı vermut

-150 gr. krem şanti (hazırlanmış)

-2 çorba kaşığı iç yeşil fıstık

YAPILIŞI:

1- Meyveler yıkanıp soyulur ve küçük küçük doğranır, karıştırılır.

2- Cam kaseye, bir kat meyve, bir kat pudra şeker konarak yerleştirilir.

3- Üzerine vermut ve likör karışımı gezdirilir. Buz dolabında soğutulur.

4- İkram edileceği zaman üzerine krem şanti sıkılır, kavrulmuş yeşil fıstık serpilir.

KISA BİLGİ:

Şeftali, yararlılık bakımından meyveler arasında ikinci sırayı alır, birincisi üzümdür.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics