2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

PANDİSPANYA

1- Kalıp yağlanır, unlanır. Fırın yakılır. Kakao ile un karıştırılıp elenir.

2- Bakır bir kapta yumurta ile şeker çarpılır. Koyu yoğurt kıvamına getirilir. Limon kabuğu rendesi vanilya, limon suyu katılıp 1- 2 defa daha çarpılır.

3- Kakaolu elenmiş un konur. Kaşıkla karıştırarak kalıba boşaltılır. Orta ısılı fırında 35- 40 dakika pişirilir.

4- Soğuyunca enine 2 parçaya kesilir. Parçalar likörlü şekerli su ile nemlendirilir.

5- Aralarına krema sürülerek parçalar üst üste kapatılır.

6- Kenarlara ve üste de krema sürülür, kenarlara kıyılmış fındık yapıştırılır.

7- Krem şantinin içine kakao elenip karıştırılır. (Fazla karışırsa bozulur.) Krema pompasına doldurulup pastanın üzeri zevke göre süslenir.

Not:

1) Pastanın üzeri, krem şanti yerine, aralarına sürülen krema ile de süslenebilir.

2) Süslemede meyve şekerlemeleri de kullanılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics