2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

TAZE PEYNİRLİ HAZIR PASTA

MALZEMELER:

-1 adet hazır kakaolu yuvarlak kek

KREMA İÇİN:

-2 çorba kaşığı un

-1 çorba kaşığı nişasta

-1 çay bardağı toz şeker

-1 kutu LABNE pastörize taze peynir (200 gr.)

KEKİ ISLATMAK İÇİN:

-1 çorba kaşığı nestcafe

-7,5 kahve fincanı su

-İstenirse; 1 çorba kaşığı meyve likörü veya kanyak veya viski

ÜZERİ İÇİN:

-Yarım çorba kaşığı kakao

YAPILIŞI:

1- Alüminyum olmayan bir tencerede 2 kaşık un, 1 kaşık nişasta, 1 çay bardağı şeker azar azar süt ilavesi ile ezilir.

2- Sütün tamamı konur, karıştırarak pişirilir. Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.

3- 1 kutu LABNE pastörize taze peynir ilave edilip kaymak tutmaması için karıştırarak soğutulur.

4- 1,5 kahve fincanı suda 1 çorba kaşığı nestcafe eritilir. İstenirse içine likör veya kanyak yeya viski konur.

5- Kakaolu kekin iki parçası nestcafeli su ile nemlendirilir.

6- Kekin alt Parçasına peynirli kremanın yarısı sürülür. Diğer parça üzerine kapatılır.

7- Kremanın arta kalanı kekin üzerine sürülüp üzerine kakao elenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics