2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

FIRINDA SALAMLI YUMURTA

MALZEMELER:

-6 dilim tost ekmeği

-6 dilim salam

-6 yumurta

-1 paket küçük margarin (125 gr.)

-1 şişe ketçap

-Tuz-karabiber

YAPILIŞI:

1- Ekmeklerin iki tarafına yağ sürülür.

2- Tepsiye yerleştirilip üzerlerine salam konur, birer yumurta kırılır. Tuz, karabiber serpilir.

3- Kızgın fırında yumurtalar katılaşmadan pişirilir.

4- Ketçapla servis yapılır.

Not: Yumurtaları yağda pişirip spatülle salamlı ekmeklerin üzerine koyarak da servis yapabilirsiniz.

KISA BİLGİ:

Çocukların her gün bir yumurta yemesi gerekir. 40 yaşından sonra ancak haftada 1- 2 yumurta yemelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics