2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

FIRINDA TAVUK GRATEN

MALZEMELER:

-1 tavuk

-2 kaşık yağ (margarin)

-2 kaşık un

-Yarım litre süt

-3- 4 çorba kaşığı rende kaşar

-2 yumurta

-Tuz ve karabiber

YAPILIŞI:

1- Tavuk temizlenir, ocak alevinde alazlanır, yıkanır ve haşlanır.

2- Soğuyunca küçük parçalara ayrılır.

3- Yağ ile un hafif pembe kavrulur. Süt ilave edilip muhallebi gibi pişirilir. Ilınınca yumurta ve 2 kaşık rende kaşar peyniri konup karıştırılır.

4- Yağlanmış tepsiye bu sosun üçte biri konup yayılır. Üzerine tavuk eti, onun üzerine de artan sos konup kaşar peyniri rendesi serpilir.

5- Fırında pembe olarak kızartılır.

6- Dilimlenerek sıcak olarak servis yapılır.

Not: Yumurta aklarını beze yapmada kullanınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics