2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

KAKAOLU ELMALI PUDİNG

MALZEMELER:

-3 yumurta

-1 su bardağı şeker

-1 su bardağı un

-2 elma (soyulup küçük doğranmış)

-1 çorba kaşığı kakao

-Yarım su bardağı ceviz içi (doğranmış)

-1 çay kaşığı kabartma tozu

YAPILIŞI:

1- Yumurtalarla şeker iyice çarpılıp koyulaştırılır.

2- Kabartma tozu, kakao, un karıştırarak elenir. Küçük doğranmış elma
ve ceviz içi konup karıştırılır.

3- Yağlanmış kalıba boşaltılıp orta hararetli fırında pişirilir.

4- Soğuyunca kalıptan çıkarılıp yarım kahve fincanı şekerli likörlü su gezdirilir.

5- Hazırlanan krema, Pastanın üzerine kaşık kaşık dökülüp yayılır.

KREMA MALZEMESİ

-1 yumurta

-2 kahve fincanı şeker

-1 çorba kaşığı nişasta

-1 çorba kaşığı kakao

-2 su bardağı süt

-Vanilya

KREMANIN YAPILIŞI:

1- Yumurta, şeker, nişasta kakao biraz süt ilavesi ile karıştırılır. Sütün tamamı konup karıştırarak pişirilir.

2- Ara sıra karıştırarak soğutulur. Vanilya katılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics