2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

MENEMEN

MALZEMELER:

-2- 3 soğan

-3- 4 sivri biber

-3- 4 domates

-Yarım demet maydanoz

-4 yumurta

-2 kaşık yağ

-Tuz, karabiber

YAPILIŞI:

1- Soğan ve biber ince doğranıp yağla hafif kavrulur.

2- Kabuğu soyulup küçük doğranmış domates konup pişirilir.

3- Maydanoz doğranır; tuz, karabiber serpilir.

4- Çatalla çarpılmış yumurtalar ilave edilip karıştırılır.
Yumurtalar pişince ateşten alınır.

Not: İstenirse; yumurtalar çarpılmadan bütün olarak da pişirilebilir.

KISA BİLGİ:

Çok yemek pişirmek ve defalarca yemeği ısıtıp sofraya getirmek, doğru değildir. Çünkü beklemek ve ısınmakla yemek besin değerini kaybeder.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics