2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

SALATALIK BİBER TURŞUSU

(Çabuk)

MALZEMELER:

-Yarım kg. sivri biber

-10- 15 adet küçük salatalık

-1 baş sarımsak

-2 bardak sirke

-Yarım demet maydanoz

-Tuz (4,5 bardak suya 1 çorba kaşığı)

YAPILIŞI:

1- Salatalık ve biber yıkanır. Çatalla bir iki yerinden delinir.

2- 9 bardak suya 2 çorba kaşığı tuz konup kaynatılır.

3- Biberler ve salatalıklar daldırılıp hemen çıkarılır.

4- Kavanoza sarımsak ve maydanozla karışık olarak yerleştirilir.

5- Haşlama suyuna sirke katılır. Üzerine doldurulur. Temiz bir ağırlık konup kapak kapatılır.

6- Salatalık ve biber sararınca turşu olmuştur.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics