2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

SAVAYER BİSKÜVİ

MALZEMELER:

-6 yumurta

-1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şeker

-1 su bardağı un

-Limon kabuğu rendesi

-Yarım paket vanilya

YAPILIŞI:

1- Fırın tepsisine parşömen kağıdı yayılır, yağlanır, unlanır.

2- Yumurta sarıları ile pudra şeker porselen bir kasede kabarıncaya kadar karıştırılır.

3- Yumurta akları bakır bir tencerede çarpılıp katı kar haline getirilir.

4- Önce şekerli sarıları ile kar haline gelmiş yumurta akları, sonra elenmiş un, vanilya, limon kabuğu rendesi birbirine katılıp çarpılmadan karıştırılır.

5- Ucuna bir parmak genişliğinde huni takılmış krema torbasına dondurulup tepsiye 6- 7 cm. uzunluğunda sıkılır.

6- Üzerine biraz Pudra şeker elenir. Hafif hararetli fırında gevrek pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics