2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

SOĞAN KÖFTESİ

(Hint ikramı)

MALZEMELER:

-4 soğan

-4 çorba kaşığı un

-2 yumurta

-1 şişe ketçap veya 2- 3 kaşık biber salçası

-Kızartmak için 1 bardak zeytinyağ veya ayçiçek yağı

-Tuz ve karabiber

YAPILIŞI:

1- Soğan yarım halka şeklinde doğranır. Un, yumurta, tuz, karabiber konup karıştırılır.

2- Kızgın yağa kaşık kaşık dökülüp kırmızı renkte kızartılır.

3- Ketçap veya biber salçası ile servis yapılır.

KISA BİLGİ:

Yeşil soğandaki C vitamini kuru soğanın iki katıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics