2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

SÜTLÜ İRMİKLİ PUDİNG

MALZEMELER:

-9 çorba kaşığı şeker

-9 çorba kaşığı irmik

-1 litre süt

-1 /4 küçük paket margarin (30 gr.)

-2 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi

-Yarım paket vanilya

YAPILIŞI:

1- Bakır bir tencerede süt ve şeker kaynatılır.

2- İrmik serpilerek karıştırılır.

3- Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.

4- 1 /4 küçük paket margarin ve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi ve vanilya katılıp karıştırılır.

5- Su veya gülsuyu ile ıslatılmış yuvarlak kalıba boşaltılır.

6- Buzdolabında 5- 6 saat veya bir gece bırakılır.

7- Büyük bir tabağa ters çevrilip üzerine hindistan cevizi rendesi serpilir.

Not: Puding kalıba boşaltılırken arasına tarçınlı ceviz de konabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics