2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

TARAMA

MALZEMELER:

-100 gr. balık yumurtası

-2 dilim bayat ekmek içi

-1 kahve fincanı süt

-1 su bardağı zeytinyağı

-2 çay kaşığı kırmızı biber

-1- 2 limon suyu

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Porselen bir kaseye bayat ekmek içi ufalanır.

2- Kaynar bir fincan süt konur karıştırılır.

3- Balık yumurtasının zarları çıkarılıp sütlü ekmeğe katılır; küçük taneler kayboluncaya kadar karıştırılır.

4- Kaşık kaşık zeytinyağı, limon suyu ilave edilir.

5- Tuz ve kırmızı biber katılıp karıştırıldıktan sonra tabağa alınır.

6- Üzeri isteğe göre süslenir.

KISA BİLGİ:

Konserve kutularının alt ve üst yüzeyleri şişkinse o konserve bozuktur; satın almayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics