2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

kpss, kpds, ssk sorgulama, tarım bağkuru, kpss tercihleri, 2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

FAVA

(Kutu iç bakladan)

MALZEMELER:

-2 bardak kuru bakla

-3/4 bardak zeytinyağ (1 bardaktan az)

-2 soğan

-1 çay kaşığı şeker

-limon

-1 avuç maydanoz yaprağı

-8- 10 zeytin

-Tuz

YAPILIŞI:

1- Bakla ayıklanıp yıkanır. Akşamdan ıslatılır.

2- İnce doğranmış soğan, zeytinyağda hafif kavrulur.

3- Süzülmüş bakla, şeker, tuz ve 3- 4 bardak su konup pişirilir.

4- Kaşık yardımı ile tel süzgeçten geçirilir. Çukur bir tabağa alınır.

5- Üzerine zeytinyağ gezdirilir. Limon dilimleri, zeytin ve maydanoz yaprakları ile süslenir.

KISA BİLGİ:

Çocuklara her gün 2- 3 bardak süt ve sütten yapılan yiyecekler verilmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Blog Archive

Arşiv sade

2011 KPSS ,Sınav İlanları,Kpss Soruları,Kpss sonuçları,KPSS Deneme sınavları ve KPSS ders notları,atamalar

Search

Categories

Son Yorumlar

etiket bulutu

Clicky Web Analytics